Impro/tekni Jazz fr 15 år fortsättning - dansskola 89

Information

Startdatum
30 augusti 2023
Dagar
Onsdagar
Tid
19:00-19:45
Plats
Showdansskolan entré
Fredsgatan 14
Lärare
Amanda Marcher
Antal tillfällen
13 st
Nummer
10088
Avgift
1 295 kr
Om du är nyfiken på att fördjupa dig i din dans och rörelsemönster så är det här kursen för dig! Här blandar vi teknik och improvisation och jobbar med olika metoder för att utveckla och fördjupa din dans och kreativitet.

Om kursen

Den här lektionen är en mix av improvisation och teknik. Improvisationen byggs upp med olika metoder för att hitta kroppens olika rörelsemönster, dynamik, musikalitet och tyngd. Detta gör vi med svängig musik och lekfullhet

Innehåll

  • Former
  • Teman
  • Samarbete
  • Eget skapande
  • Koreografi

Upplägg

Du är alltid välkommen att prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta oss på: entre@medborgarskolan.se eller 019-764 14 00 innan tillfälle 2. Så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften. Kursen innehåller 13 tillfällen och gör uppehåll vid lov om inget annat bestäms med respektive ledare. Vi följer samma lovveckor som skolan.


Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig som har minst 12 terminers förkunskaper i bl a show, jazz, lyrisk jazz, modernt eller balett. Och att du dansat flera klasser i veckan. Kursen håller högt tempo.

Kursledare Amanda Marcher

Amanda har undervisat på Entré sedan hösten 2018! Hon började sin danskarriär med att dansa disco där hon också tävlat på hög nivå. Hon har gått fördjupningslinjer både på Kulturskolan och Engelbrektsskolan. Hos oss undervisar hon: showdans, lyrisk jazz och balett.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder fortsättningskurser samt att vi har ett stort utbud på andra dansstilar

Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns. Som elev hos oss har du alltid en reserverad plats till nästa termin.

Rabatter:
Fler danskurser: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Fullt pris för en familjemedlem och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar.
Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna inom Marie Kühlers showdansskolas kursutbud och går ej att kombinera. Här kan du se vilka kurser som rabatterna gäller på: http://www.medborgarskolan.se/sok/?p=dansskola&mid=1880

Friskvård
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Instruktioner e-passi:

När du fått din faktura på kursen kan du välja att använda e-passi för att betala hela eller delar av fakturan. Se instruktioner nedan. 

Gå in på e-passis app eller hemsida 

Välj leverantör. Medborgarskolan Värmland-Örebro.

Ange belopp. Ange valfri summa eller välj priset som din kurs kostar.

Bekräfta köpet. Kontrollera beloppet innan du slutför betalningen. 

Kvittens. Ett kvitto skickas till leverantören som registrerar ditt köp. 

Om ditt köp täcker hela beloppet på din kurs behöver du inte göra något mer. Annars måste du betala in mellanskillnaden på fakturan som du fått.Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

En del av studieförbundet Medborgarskolan