Summer danceweek - Commercial jazz avancerad - Sommarkurs

Information

Startdatum
16 juni 2024
Dagar
Måndag
Tid
18:00-19:30
Plats
Showdansskolan entré
Fredsgatan 14
Lärare
Emma Röseberg
Antal tillfällen
1 st
Nummer
10196
Avgift
220 kr
Häng med oss under vår summer danceweek!! Det här blir en härlig energifylld dansklass i Commercial jazz tillsammans med Emma Röseberg där vi lägger fokus på koreografi.

Om kursen

Sazzy Jazz, street-feeling eller klassisk show är typiska inslag under klass och stilen ses i musikvideos, scenshower och musikaler. Ämnets bredd gör att du kan arbeta med flera olika typer av danskombinationer under en termin. Jazztekniken är grunden och betoningen ligger på stil och presentation.

Upplägg
Detta är ett engångstillfälle!

Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig som har minst 12 terminers förkunskaper av ex jazz, balett eller modernt.

Kursledare
Emma Röseberg har dansat sedan hon var 11 år, stilar som showdans, balett, modernt och ragga. Hon har under åren 2015-våren 2017 utbildat sig i Stockholm på House of shapes och Di Ambra. Emma har gått dansprofil på Risbergska och har då i projekt undervisat barn och ungdomar. Jobbat som dansare i feriearbetet genom Örebro Läns Landsting. Hos oss har hon dansat sedan 2008.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder fortsättningskurser samt att vi har ett stort utbud på andra dansstilar

Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns. 

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

En del av studieförbundet Medborgarskolan