Summer danceweek - Showjazz avancerad - Sommarkurs

Information

Startdatum
19 juni 2024
Dagar
Onsdag
Tid
18:00-19:30
Plats
Showdansskolan entré
Fredsgatan 14
Lärare
Sara Ode
Antal tillfällen
1 st
Nummer
10198
Avgift
220 kr
Häng med oss under vår summer danceweek!! Det här blir en härlig energifylld dansklass i showjazz tillsammans med Sara Ode där vi lägger fokus på koreografi.

Om kursen

Showdans handlar om stil, presentation och sceniskt framförande och spelar en framträdande roll i bl a musikaler och scenshower. Grunden är jazztekniken och du tränar även koordination, kondition och styrka. Musiken varierar allt från musikal till soul och hip hop.

Upplägg
Detta är ett engångstillfälle!

Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig som har minst 12 terminers förkunskaper av ex jazz, balett eller modernt.

Kursledare
Sara har undervisat på Entré sedan hösten 1998. Har jobbat som dansare i flertalet Hjalmarrevyer och som Showande Enterwaiter på Nöjeskrogen Hjalmar där hon också har koreograferat. Hon har även koreograferat och medverkat i tv-produktioner som bl a O Helga natt och Carola Häggkvists julkonserter.
Hos oss undervisar hon: Showdans

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder fortsättningskurser samt att vi har ett stort utbud på andra dansstilar

Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns. 

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

En del av studieförbundet Medborgarskolan